Swell Beach Clean cup – zondag 24 maart

Surfmagazine Swell en 15 Belgische kustclubs verenigen zich voor de vierde keer om het strand schoon te maken op de eerste zondag van de lente, 24 maart!Op deze planeet bestaat geen één strand meer waarop je geen plastic zult vinden. Een sterk signaal om het gebruik van plastic te verminderen en voor een efficiëntere afvalverwerking is meer dan nodig! Dat kan door massaal te helpen opruimen zodat we kunnen aantonen hoeveel afval er op het strand ligt!

De Swell Clean Beach Cup is een onderdeel van een wereldwijde campagne van Surfrider Foundation gericht op het terugdringen van plastic afval.

Swell trakteert op 24 maart elke deelnemer op elke deelnemende locatie op een gratis drankje maar enkel de club met het grootst aantal deelnemende opruimers wint de Swell Clean Beach Cup.

Ook in De Haan doen we mee aan deze actie! Om 14u spreken we af ter hoogte van de nieuwe surfclub. Al het nodige opruimmateriaal zal voorzien worden en de deelnemers zullen ter plaatse en na deze actie getrakteerd worden op een drankje in jeugdhuis de Broedkasse. Tevens worden er 4 kitesurf initiaties weggeven door Surf and Fly. De prijzen zullen om 17:30 uur verloot worden in het jeugdhuis.

Iedereen is welkom, hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Meer info op www.cleanbeachcup.be & http://bit.ly/cleanbeachcupImage

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s