Huisregels

Huisregels:

Over deze regels kwamen we het eens. Over andere wordt er nog gediscussieerd. Neem gerust deel aan de discussie en sluit je aan bij onze medewerkersgroep. Vraag meer info aan de medewerker aan de bar.

  • Pinten niet op stomme plekken zetten! Niet bovenop de dj-tafel, naast toetsenborden van de pc’s, op de rand/het laken van de pooltafel, op je maat z’n hoofd of op andere pinten!
  • Als het licht uit is in het rommelkot achter de gordijntjes, wilt dit zeggen dat deze zone momenteel niet gebruikt wordt. Wil je er toch vertoeven, bijvoorbeeld om op de playstation te rammen, vraag dit dan even aan de barmedewerker.
  • Geen drugs in het jeugdhuis! Op café zit je ook geen joint te rollen in een hoekje, heb hier hetzelfde respect voor een medemens die hiermee liever niet geconfronteerd wordt.
  • Ons bierkot achter de bar is geen vestiaire. Jassen horen aan de kapstok en er wordt gekeken voor zwembadlockers om kostbaar materiaal op te bergen, nog even geduld! Iemand die geen barmedewerker is hoort eigenlijk helemaal niet achter de bar, op straffe van tournée generale!
  • Shit happens. Als je per ongeluk iets smost, breekt, inslikt of een heilig boek verbrandt, meld dit snel even aan de bar. We beloven je niet te zullen opeten en tijdig ingrijpen kan in veel gevallen de gevolgen beperken! Gebaar dus niet van krommenaas!
  • Veel tegenstanders van ons knusse jeugdhuis hebben de Broedkasse zelfs nog nooit vanbinnen gezien. Onze entree is dus ons uithangbord en bepaalt de perceptie die buitenstaanders van ons hebben. Hou het buiten dus even net als, indien mogelijk nog netter dan binnen! Peuken in de voorziene asbakken, geen afval laten rondslingeren (er staat meestal een vuilbak in de gang) en geen flesjes laten buitenstaan (die uiteindelijk toch zullen sneuvelen)! Gepast stoeprookgedrag is ook zeker welkom, een rustige conversatie is veel aangenamer dan luidkeels gebrul.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s